Тел. за контакти
0888822263

Меню
Меню

Връщане и замяна

Рекламации и право на връщане

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП),  потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаването й.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от ''Закон за защита на потребителите''.  За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е - те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани, без да е нарушена целостта на опаковката.

Преди да предприемете връщане на продукт, трябва да се свържете с нас чрез формата за контакт, e-mail: [email protected] или на телефон 0888 82 22 63.

След като се свържете с нас, служител на Stylehome.bg ще ви изпрати формуляр за връщане, който трябва да бъде попълнен, подписан и изпратен, заедно с пратката.

Връщането на продукта трябва да е чрез куриерска фирма  SPEEDY или ЕКОНТ с попълнен Формуляр за връщане.

Адрес за връщане: град Смолян, улица Хан Аспарух 5.

Сумата по стойността на поръчаните артикули (без сумата, която сте заплатили за доставка при получаването на поръчката си) ще ви бъде изплатена в срок не по-късно от 14 календарни дни по банкова сметка, която сте ни предоставили при попълването на Формуляр за рекламация.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки